Nieuw Issue In-Mind magazine online (3, 2017)


In-Mind is een populairwetenschappelijk online psychologiemagazine. Bij In-Mind verschijnen regelmatig artikelen van onderzoekers die op een begrijpelijke en toegankelijke manier zijn geschreven. In-Mind Nederland is voor iedereen toegankelijk, het is gratis, en publiceert een aantal keer per jaar artikelen over verschillende thema’s binnen de psychologie. Elk artikel dat In-Mind publiceert, ondergaat een reviewproces. Zo’n reviewproces komt ook voor bij wetenschappelijke tijdschriften, en zorgt ervoor dat de gepubliceerde artikelen van hoge kwaliteit zijn.

Nu online: nummer 3, 2017

Artikelen:
– Fania Dassen: Train je brein slank! Een cognitieve benadering voor gewichtsverlies.
– Irene van de Vijver: Het leren van nieuw gedrag met een ouder wordend brein
– Yvette van Osch & Rob Ermers: Eergerelateerd geweld: Zo vreemd nog niet?

Gerelateerde leden:


terug