Nieuw issue In-Mind magazine online (2018, 1)


In-Mind is een populairwetenschappelijk online psychologiemagazine. Bij In-Mind verschijnen regelmatig artikelen van onderzoekers die op een begrijpelijke en toegankelijke manier zijn geschreven. In-Mind Nederland is voor iedereen toegankelijk, het is gratis, en publiceert een aantal keer per jaar artikelen over verschillende thema’s binnen de psychologie. Elk artikel dat In-Mind publiceert, ondergaat een reviewproces. Zo’n reviewproces komt ook voor bij wetenschappelijke tijdschriften, en zorgt ervoor dat de gepubliceerde artikelen van hoge kwaliteit zijn.

In dit issue:

  • Vergeving bij kinderen, door Reine van der Wal
  • Waarom we het sparen van ons pensioen (en andere belangrijke zaken) uitstellen, door Job Krijnen
  • Hoe herken je een leugenaar? De waarheid over wegkijken en andere misvattingen, door Glynis Bogaard

Gerelateerde leden:


terug