KLI Teaching Academy

KLI-leden verzorgen samen cursussen voor verschillende externe partners, instituties en organisaties. Zo wordt er vanuit de KLI Teaching Academy momenteel een cursus verzorgd voor overheidsjuristen.

In samenwerking met de Academie voor Overheidsjuristen en de Academie voor Wetgeving heeft de KLI Teaching Academy de leerlijn ‘Psychologische inzichten voor rijksjuristen’ ontwikkeld. In deze leerlijn komen verschillende aspecten van het sociaal-psychologische perspectief op wetgevings- en handhavingsproblemen aan bod. Zo geeft Dr. Hedy Greijdanus de cursus ‘online gedrag en internetconsultatie’ en Prof. Dr. Kai Jonas de cursus ‘Management van vertrouwen in de overheid in een diverse maatschappij’. Prof. Bianca Beersma verzorgt een cursus voor leidinggevenden, getiteld ‘When the going gets tough’: Effectief leidinggeven te midden van conflict en onderhandelingsprocessen’. Zie hier een interview met Bianca over deze nieuwe cursus.

Voor meer informatie en een overzicht van de verschillende cursussen die de KLI Teaching Academy heeft ontwikkeld voor overheidsjuristen, zie hier.

Het KLI staat open voor het organiseren van cursussen voor andere instituties. Neem hiervoor contact met ons op via kli.manager@uu.nl


terug